Stilsikkert til høstgarderoben

Et stilsikkert valg til høstgarderoben. Tidløse smykker er et must have i smykkesamlingen og denne sesongen er det mange som ser etter smykker som løfter antrekket på en stilsikker måte.

Superkule smykker med krystallklare glassprismer  -  hva mer kan du ønske deg? Passer like godt til jeansantrekket som til en bohemsk stil. Kolleksjonen består av lag-på-lag kjede, langt kjede med anheng og tøffe hoops. Du finner de nederst på siden.


Shaded: Tidløse smykker med steiner i ulike nyanser av grått. Rå og elegant. Perfekt å bruke lag-på-lag med andre smykker. Vi elsker denne kolleksjonen! Belagt med ekte sølv eller gull.



Tid for å skinne! En ren og moderne kolleksjon med lenker og håndslipt glass – avslappet og glamorøs på samme tid. Gull har vært dominerende de siste årene, men nå er sølv tilbake. Bare velg din favoritt. Belagt med ekte sølv og ekte gull. Her i kombinasjon med Glass Prism.

Relaterte artikler

Pure Steel

Pure Steel

I serien Pure Steel finner du smykkene som bør inngå i enhver smykkesamling. Det klassiske og tidløse designet gjør at de med letthet kan brukes på tv...

Les mer
Must have: Lenker

Must have: Lenker

Det å mikse sølv og gull er en spennende smykketrend som fortsetter denne sesongen. Denne kolleksjonen er et resultat av eksperimentering med...

Les mer